3

3 "x 150'' 1ply Offset papír tekercs

3-x150-1ply-offset-Paper-roll

Termék részletek

ShenZhen Egyesült tokmány Foison Technology Co., Ltd.  2008. július 24-én létrehozott Cégünk elsősorban olyan hőpapír, ofszet papír, önmásoló papír, öntapadó címkék. Is osztható számítógép nyomtatott könyv, Faxpapír, másolópapír, termikus regisztráció papír, ATM papír, szállítási megrendelések, bizalmas borítékok, bevételek, kézikönyvek, promóciós színes oldalakat, orvosi papír és így tovább! Célunk, hogy hozzon létre a kínai kiváló minőségű üzleti papír!


Ofszet papír tekercs (Bond papírtekercs): 3 "x 150'' 1ply offset papír tekercs


1101.jpg3.jpg

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

 

1. Miért válasszon minket?

 

1. mi gyártása és versenyképes nyújthat.

2. minőségi garanciát elégedettség.

3. ingyenes mintát kínál

4. OEM és megszokott állnak rendelkezésre.

 

2. Hogyan lehet elhelyezni a megrendelés?

 

Felveheti a kapcsolatot az értékesítési személy bármelyike a megrendelés. Kérjük, adja meg a részleteket a lehető legegyértelműbb követelményeknek. Így tudjuk küldeni Önnek az ajánlatot, az első alkalommal. Tervezése, vagy a további vitát-a ' jobb lépni velünk MSN messenger, Skype, vagy egyéb azonnali módon, bármilyen késedelme esetén.

 

3. Mikor lehet kapni az ára?

 

Általában idézzük, megkapjuk a vizsgálat után 24 órán belül.

 

4. Hogyan tud kap egy mintát, hogy a minőségét ellenőrizze?

 

Ár megállapításától számított megszabhatja a minták termékeink minőségét ellenőrizze. Hogy ellenőrizze a tervezés és a papír minősége, ingyen, mindaddig, amíg az expressz teherfuvarozás engedheti meg magának.

 

5. mennyi ideig lehet számítani, hogy a minta?

 

Után fizeti meg a mintát, és küldje el nekünk a megerősített fájlokat, a minták készen áll a szállítás 3-7 nap. A minták lesz küldött-hoz ön keresztül express, és 3-5 napon belül megérkezik.

 

6. Mi az, hogy a szállítási feltételek?

 

Elfogadjuk, FOB, CFR, CIF stb. Választhat, hogy az egyik, ami a kényelmes vagy a költség-hatékony az Ön számára.Vizsgálat