2 1 / 4'x200 '' Újra nyomtatható hőpapír tekercs a Pos Machine számára

Előnyök Milyen előnyei vannak? 1. Manufaktúra vagyunk, ez azt jelenti, hogy képesek vagyunk teljesíteni a gyártási ütemtervet a pontos szállítás érdekében. 2. Van korszerű és modern gyártósorok és támogató létesítmények. 3. Minden megrendelésnél a szigorú ellenőrzést a QC osztály elé fogja tenni ...

Termék részletek

大型现金纸的规格.png

彩色现金纸.png


现金纸的包装.png


Előnyök

Milyen előnyei vannak?

1. Manufaktúra vagyunk, ez azt jelenti, hogy képesek vagyunk teljesíteni a gyártási ütemtervet a pontos szállítás érdekében.

2. Van korszerű és modern gyártósorok és támogató létesítmények.

3. Minden megrendelésnél a szigorú ellenõrzést a kiszállítás elõtt ki kell vonni a QC osztályból, az ágyminõséget az ajtón belül kerülni kell.

4. Van export szállítási osztály és szállítmányozó, ez azt jelenti, hogy megígérhetjük a gyorsabb szállítást és az áruvédelmet.

5. bizonyítványok, SGS vizsgálati jelentések és több és ISO9001, jól garantálják a gyártási folyamatot jó megrendelések és termékek kiváló minőségű.

6. Gyors válasz, csapata 8 órán belül válaszol a kérésére.

7.setailed fotók minden folyamat, hogy az ügyfelek biztonságban érezzék magukat.GYIK

FAQ .pngHa bármilyen kérdése van, pls ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot, Ingyenes mintákat fognak küldeni az értékeléshez! Várom a kedves és gyors válaszodat!

skype / WhatsAPP: + 86 15914143940

annie@szlxf.net

支付银行.png

Általános megrendelési információ Tapasztalataink vannak az amerikai piac, az európai piac és az afrikai piac szervezésében. Kérjük, vegye figyelembe, hogy gyártási leadási időnkkel függenek bizonyos elemek és mennyiségmennyiségek. Sikerünket a promóciós és vásárlási igények és természetünk megértésén alapult marketing határidők. Ezért mindig gondoskodunk arról, hogy minden megrendelést időben szállítsanak.

Vizsgálat