2 1 / 4'x200 '' Újra nyomtatható hőpapír tekercs a Pos Machine számára

Előnyök Milyen előnyei vannak? 1. Manufaktúra vagyunk, ez azt jelenti, hogy képesek vagyunk teljesíteni a gyártási ütemtervet a pontos szállítás érdekében. 2. Van korszerű és modern gyártósorok és támogató létesítmények. 3. Minden megrendelésnél a szigorú ellenőrzést a QC osztály elé fogja tenni ...

Termék részletek

大型现金纸的规格.png

彩色现金纸.png


现金纸的包装.png


Előnyök

Milyen előnyei vannak?

1. Manufaktúra vagyunk, ez azt jelenti, hogy képesek vagyunk teljesíteni a gyártási ütemtervet a pontos szállítás érdekében.

2. Van korszerű és modern gyártósorok és támogató létesítmények.

3. Minden megrendelésnél a szigorú ellenõrzést a kiszállítás elõtt ki kell vonni a QC osztályból, az ágyminõséget az ajtón belül kerülni kell.

4. Van export szállítási osztály és szállítmányozó, ez azt jelenti, hogy megígérhetjük a gyorsabb szállítást és az áruvédelmet.

5. bizonyítványok, SGS vizsgálati jelentések és több és ISO9001, jól garantálják a gyártási folyamatot jó megrendelések és termékek kiváló minőségű.

6. Gyors válasz, csapata 8 órán belül válaszol a kérésére.

7.setailed fotók minden folyamat, hogy az ügyfelek biztonságban érezzék magukat.GYIK

FAQ .pngHa bármilyen kérdése van, pls ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot, Ingyenes mintákat fognak küldeni az értékeléshez! Várom a kedves és gyors válaszodat!

skype / WhatsAPP: + 86 15914143940

annie@szlxf.net

支付银行.png

Vizsgálat